Pismo ravnatelja škole povodom početka nove školske godine

Pismo ravnatelja škole povodom početka nove školske godine

Poštovani učenici, roditelji i djelatnici,

S velikim zadovoljstvom pozdravljam vas na početku nove školske 2024./2025 godine. Osnovna škola Marka Marulića Ljubuški ponovno otvara svoja vrata za 900 učenika i 120 zaposlenika, spremnih za nove izazove i uspjehe.

Početak školske godine uvijek je trenutak ispunjen uzbuđenjem, očekivanjima i novim prilikama. Ove godine nastavljamo graditi na temelju dosadašnjeg rada, s posebnim naglaskom na kvalitetno obrazovanje, poticanje kreativnosti i razvoj međusobnog poštovanja. Naša škola bit će mjesto gdje se svako dijete osjeća sigurno, podržano i motivirano za učenje.

Posebno bih se želio obratiti našim prvašićima, koji po prvi put stupaju u svijet obrazovanja. Želimo vam da ovaj početak bude ispunjen radošću i uspjesima te da kroz igru i učenje otkrijete svijet oko sebe. Vaša škola uvijek će vam biti podrška.

Također, zahvaljujem svim roditeljima na povjerenju koje nam pružate i želim vam da i ove godine nastavimo uspješno surađivati na dobrobit vaše djece. Uz vašu podršku i naš zajednički rad, vjerujem da ćemo stvoriti pozitivno okruženje koje će omogućiti napredak svakog učenika.

Našim nastavnicima i svim djelatnicima želim puno uspjeha i strpljenja u ovoj školskoj godini. Vaša predanost i trud ključni su za stvaranje pozitivne i poticajne atmosfere za učenike.

Svima želim uspješan početak i neka ova školska godina bude ispunjena novim znanjima, prijateljstvima i postignućima.

Srdačno,

v.d. ravnatelja

Tomislav Matić